Myynnin verkkokurssi

Petri Parvinen

Yhteistyössä

Tervetuloa myynnin verkkokurssille

Tästä pääset kirjautumaan kurssille. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, lue alta lisätietoja kurssista ja tiedustele. Saat tarjouksen todella nopeasti.

Kirjaudu sisään

Suomen ensimmäinen ja paras myynnin erinomaisuuteen ja psykologiaan porautuva verkkokurssi. Parantaa myyntivalmiutta ja päivittää myyntiosaamisen tähän päivään. Päätavoitteina myyntityössä innostuminen ja omien tehokkaiden myyntitapojen löytäminen. Soveltuu tutkitusti kaikenlaisille myyntiosaamistaan kehittäville ammattilaisille ja oppilaitoksille.

Runsas kokonaisuus

5 osiota, joissa 10 aihetta, 36 videota, 10 tietopakettia, 9 minicasea, 5 haastetta ja oppimispäiväkirjat. Treenattava tentti. Kurssi on 6 op laajuinen. Suorituksesta saa yliopistotasoisen tutkintotodistuksen.

Joustava malli

Henkilökohtainen, paikkariippumaton ja mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä haluat ja millä laitteella tahansa. Määrittele oma tahtisi oikealla kurssin kestolla.

Täyttä asiaa

Perustuu tutkimustuloksiin. Testattu yliopistoissa ja 200 yritysvalmennuksessa. Aiheina mm. monikanavamyynnin nousevat käytännöt, lisäarvon myynti, myyntipsykologia verkossa, asiakkaan osallistaminen ja innovaatiomyynti.

Todella hyvää palautetta tullut meidän opiskelijoilta.

Max Bogomoloff, Hanken

Kiva että tällainen kurssi on saatu liikkeelle. Vaikuttaa erittäin hyvältä.

Mika Korhonen, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: myynti@myyntipsykologia.fi